21 Mayıs 2018 Pazartesi

NE YENİR ?

       


                               NE YENİR ?


Samsun’da, balık yemeği düşünürseniz: mevsimine göre: hamsi, barbunya, istavrit, kefal, mezgit, çinekop, palamut ve kalkan balığı yiyebilirsiniz. Diğer yemek cinslerinde ise: yoğun olarak: yer pancarı, mısır, kara lahana ve hamsi katılarak yapılan yemekler öne çıkıyor. Tüm bunların yanında: “Karadeniz” adıyla bilinen “Samsun Pidesi” buranın ve özellikle: Bafra ve Terme ilçelerinin en büyük damak tadı yiyeceği.


samsun pidesi ile ilgili görsel sonucu
                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GEZİLECEK YERLER

                         GEZİLECEK YERLER                ATATÜRK ANITI: Samsun il merkezinde, Hükümet Konağı yanındaki şehir parkı iç...